Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015

ΘΟΥΛΗ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ: ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΕΦΑΝΕ ΓΙΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΕΤΑΞΕΣ ΝΑ ΠΑΣ

Αδελφέ και σύντροφε Μανίκα
αγαπημένε φίλε Στέφανε


Το κενό, που αφήνεις σε όλους και, κυρίως, σε όσους εναπομείναντες ρομαντικούς πιστεύουμε και ονειρευόμαστε ακόμα και ξυπνητοί έναν δίκαιο και φωτεινό κόσμο, είναι πολύ μεγάλο. 


Προσωπικά ξέρω, πως μένουν πια πολύ λίγοι, αυτοί οι άνθρωποι , που θα με καθοδηγούσαν και θα με διαφώτιζαν για την ουσία και το ήθος της πολιτικής, της άσκησης της εξουσίας, το σοσιαλιστικό όραμά μας για τον κόσμο, την δημοκρατική κοινωνία με επίκεντρο τον άνθρωπο...



Αλλά να ξέρεις Στέφανε, ότι δεν θα πάψεις στιγμή να είσαι ανάμεσα μας, στην πολιτική, στο ΠΑΣΟΚ, στην Κεντροαριστερά, στις συναντήσεις, στις διαδικασίες, στις πρωτοβουλίες, στην επιμονή του σθένους μας για να διατηρήσουμε πολύχρωμη την ζωή μας και τα όνειρά μας ζωντανά απέναντι στην λεηλασία, στην ανθρωποφαγία... την χρησιμοθηρία.
Ζεις και θα ζεις πάντα μέσα στην μεγάλη προσδοκία για την Αλλαγή που είναι όρος για την εθνική επιβίωση των Ελλήνων και της Ελλάδας, για την Ευρώπη των Λαών.

Και επειδή συνεχίζω αμετανόητη και δεν βρίσκω άλλη λέξη θα την στην πω και πάλι με το πείσμα της βεβαιότητας... Ζεις και θα ζεις πάντα μέσα στην προσδοκία για την ειρηνική επανάσταση, που θα φέρει και θα στεριώσει για όλους τους πολίτες μια κοινωνία ανθρώπινη, μια κοινωνία δημοκρατική, μια κοινωνία αλληλεγγύης.


Να δώσεις τα χαιρετίσματά μας στον Ανδρέα, την Μελίνα, τον Γιώργο, τον Διονύση, σε όλους τους δικούς μας, σε όλους τους συντρόφους μας.
Καλό ταξίδι για εκεί, που κίνησες και πέταξες να πας.
Τα πουλιά ξέρουν να πετούν.

Καλή αντάμωση Γραμματέα της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ".



Θούλη Σιδηροπούλου




Δεν υπάρχουν σχόλια: