Τρίτη 24 Απριλίου 2012

ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ(ΘΟΥΛΗ): ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΗΜΑΘΙΑΣ ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 6ης ΜΑΪΟΥ 2012


Θούλη Σιδηροπούλου: "Με ευθύνη διεκδικούμε το μέλλον"
Θούλη Σιδηροπούλου: "Με ευθύνη διεκδικούμε το μέλλον"

 Βέροια 24 Απριλίου 2012

Στις εκλογές της 6ης Μαΐου 2012 έχουμε την ιστορική ευθύνη να υπερβούμε, με θετικό τρόπο, την υπαρκτή κρίση και την ανοιχτή αμφισβήτηση της πολιτικής, των πολιτικών, των κομμάτων και των θεσμών.


Σε μια εποχή που τα πάντα αλλάζουν, για τα νέα και πρωτόγνωρα προβλήματα της σύγχρονης Ελλάδας και της Ευρώπης απαιτούνται ρεαλιστικές απαντήσεις και ριζικές λύσεις.

Απαιτούνται αδιαπραγμάτευτες πολιτικές για την ανάπτυξη, το κοινωνικό κράτος, την πρόνοια και την προστασία των αδύναμων για μια κοινωνία με δικαιοσύνη και αλληλεγγύη.

Χρειάζεται να σκεφτούμε, να καταμερίσουμε και να σχεδιάσουμε, να συμβάλλουμε όλοι δημιουργικά και ν’ απαντήσουμε θετικά, για τις επόμενες 2-3 δεκαετίες οι πολίτες της Ημαθίας και ειδικότερα η νέα γενιά, πού θα ζουν, πώς θα ζουν, τί θα παράγουν και τί θα καταναλώνουν. Ποιοί θα είναι οι φυσικοί και πολιτισμικοί πόροι της ζωής μας, ποιές θα είναι οι συνθήκες της ζωής μας, ποιό θα είναι το μοντέλο της κοινωνικής και οικονομικής μας οργάνωσης, ποιά και πώς θα είναι η ταυτότητα μας.

Να αγωνιστούμε όλοι μαζί με συνευθύνη για μια αυτοδύναμη Ελλάδα γιατί το μέλλον και η αξιοπρέπια του ελληνικού λαού είναι αδιαπραγμάτευτα.


Δεν υπάρχουν σχόλια: