Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ, ΜΑΡΤΙΟΣ 2027: ΠΑΛΙΟ ΠΑΣΟΚ - ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ

Μεγάλη αποκάλυψη του ΜελλονΜακάρονο


15 Μαρτίου 2027

Μεγάλη αποκάλυψη έρχεται στην δημοσιότητα αποκλειστικά από το ΜελλονΜακάρονο, σχετικά με τις τακτικές που ακολουθεί η σελίδα Παλιό Πασόκ το Ορθόδοξο για την κυριαρχία του πράσινου σοσιαλισμού.

Όλοι θα θυμάστε τα «Ερχόμαστε» και «Θα σέβεστε» συνθήματα που κυριαρχούσαν το 2017. Λίγο γνωρίζαμε βέβαια τότε το τι

μέλει γενέσθαι στην πολιτική ζωή του τόπου. Σύμφωνα με κατάσκοπο που υπηρετεί την σελίδα μας και κρύβεται στο άδυτο της ως άνω σελίδας, οι διαχειριστές είναι στην πραγματικότητα επιστήμονες κρυογενετικής και κρατούν στο υπόγειό τους κάψουλα όπου συντηρείται σε άριστη κατάσταση το σώμα του Ανδρέα Παπανδρέου!

Μάρτυρας ο φωτογραφικός φακός, που συνέλαβε την διαδικασία απόψυξης του πάλαι ποτέ κραταιού πολιτικού:

Ο κατάσκοπος μας χάκαρε τους υπερυπολογιστές του εργαστηρίου και αποκρυπτογράφησε την έννοια των προαναφερθέντων συνθημάτων:

Ερχόμαστε: Εννοεί τον δεύτερο ερχομό του Ανδρέα Παπανδρέου στη ζωή και την πολιτική ζωή του τόπου.

Θα σέβεστε: Ανατριχιαστικό αλλά αληθινό, με αυτό το σύνθημα που σιγά σιγά γίνεται μέρος της καθημερινότητας του Έλληνα του 2017, αναπτύσσεται ένας απώτερος σκοπός, της θεοποίησης του ηγέτη, της απόλυτης υποταγής του ψηφοφόρου στο θέλημα του Ανδρέα Παπανδρέου!

Οι έγκυρες πληροφορίες μας λένε πως η αποκάλυψη του κατεψυγμένου πολιτικού θα γίνει το Πάσχα του 2027 ώστε να εντρυφήσει ο λαός την έννοια της ανάστασης του.

Αναμείνατε για περισσότερες πληροφορίες!

by nickar82


Το ανάρτησα από https://mellonmakarono.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: