Κυριακή 24 Ιουλίου 2016

ΘΟΥΛΗ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ: ΌΜΩΣ ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΠΟΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ; (ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ)

Το σχόλιο μου στην ανάρτηση της Προέδρου του ΠΑΣΟΚ Φώφης Γεννηματά:
''Πόσο δίκιο έχει η Φώφη Γεννηματά σε ό,τι και όσα έχει πει σε ομιλίες της, παρεμβάσεις της, άρθρα της, συνεντεύξεις της. Πραγματικά επαναχαράσσει τον Τρίτο Δρόμο, όπως τον οριοθέτησε ο Ανδρέας Παπανδρέου, ώστε να ανταποκρίνεται στις νέες πολιτικές συνθήκες που ισχύουν και υπάρχουν στην χώρα, στην Ευρώπη, στον Κόσμο. 

Όμως Πρόεδρε του ΠΑΣΟΚ με ποιό πολιτικό προσωπικό; 
Με ποιά Κοινοβουλευτική Ομάδα;
Με ποιά Κεντρική Επιτροπή;
Με ποιά κομματική οργάνωση;
Όταν συμμετείχατε στην συγκυβέρνηση Βενιζέλου-Σαμαρά;
Όταν δεν επαναοριοθετείτε το ΠΑΣΟΚ, ως το Όλον ΠΑΣΟΚ.
Άριστες οι κινήσεις σας για την Κεντροαριστερά, όμως σύντροφοι μας εξακολουθούν να βρίσκονται όλοι στο Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών. 

Πολλοί, πάρα πολλοί σύντροφοι μας ψήφισαν τον ΣΥΡΙΖΑ, (δεν αναφέρομαι στους γενίτσαρους και τους δηλωσίες της εξουσίας), και κάποιοι ελάχιστοι και την Νέα Δημοκρατία. 

Συντρόφισσα Πρόεδρε Φώφη Γεννηματά, σας στήριξα τόσο στον νομό μου, η μοναδική δημόσια δήλωση, όσο και πανελλαδικά, γιατί πίστευα και πιστεύω ότι είσαστε η μόνη, που μπορεί να εγγυηθεί την ενότητα και την κεντροαριστερή πορεία της Δημοκρατικής Παράταξης. 
Το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου ήταν η πρώτη και μοναδική φορά Αριστερά.
Οδηγείστε μας λοιπόν εκεί που ανήκουμε, με ρηξικέλευθες και δημοκρατικές διαδικασίες, πριν να είναι πολύ αργά και θα είμαστε και πάλι δίπλα σας και σε αυτήν την πορεία αδιαπραγμάτευτα. Όλοι. ‪#‎Φώφη_Γεννηματά‬‪ #‎FofiGennimata‬»


Το σχόλιο της Φώφης Γεννηματά:

"Kάθε μέρα και περισσότερο οι κκ Τσίπρας και Μητσοτάκης μοιάζουν ίδιοι σε πολλές πτυχές της πολιτικής τους. Συνεχίζουν το παιχνίδι του κακέκτυπου δικομματισμού με το «φύγε εσύ να έλθω εγώ», που κρατά τη χώρα στο φαύλο κύκλο της κρίσης 6 χρόνια τώρα".


Δεν υπάρχουν σχόλια: