Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΙΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ

Να κλείσει το θέμα που άνοιξε με μάρτυρα στη δίκη του Γιώργου Παπακωνσταντίνου στο Ειδικό Δικαστήριο, η οποία ενέπλεξε συνεργάτιδα του Ευ. Βενιζέλου, επιχειρεί το ΠΑΣΟΚ.

«Αυτά που συνέβησαν όταν ο κ. Παπακωνσταντίνου ως υπουργός οικονομικών παρέλαβε από τη Γαλλία το σχετικό CD, δεν έχουν καμία σχέση με τους διαδόχους του στο υπουργείο οικονομικών» αναφέρεται σε ανακοίνωση της Χ. Τρικούπη. Προστίθεται ακόμη ότι «τα θέματα που αφορούν τη λεγόμενη «λίστα Λαγκάρντ» και τη διεξαγόμενη δίκη του κ. Γ. Παπακωνσταντίνου εξαντλήθηκαν στην διαδικασία ενώπιον της σχετικής κοινοβουλευτικής επιτροπής».

Το ΠΑΣΟΚ επικαλείται τις ημερομηνίες τις οποίες χαρακτηρίζει «πολύ σαφείς» αναφέροντας πως ο Σεπτέμβριος του 2010 (όταν ο Γ. Παπακωνστανίνου πήρε το cd με τη λίστα Λαγκάρντ) απέχει δύο ολόκληρα χρόνια από τον Οκτώβριο του 2012 (όταν ανέλαβε ο Ευ. Βενιζέλος το ΥΠΟΙΚ).

«Τα ψέματα και οι συκοφαντίες ορισμένων κατέρρευσαν - όπως πρέπει να θυμούνται όλοι - μέσα από την τεχνική εξέταση που διενήργησαν οι πραγματογνώμονες των εξειδικευμένων εργαστηρίων της Ελληνικής Αστυνομίας» καταλήγει το ΠΑΣΟΚ στην ανακοίνωσή του.


Το ανάρτησα από http://www.iefimerida.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια: