Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: Η ΤΡΟΪΚΑ ΘΑ ΈΡΘΕΙ ΤΟ ΤΑΧΥΤΕΡΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ

«Οι θέσεις μας είναι διαμορφωμένες», διαβεβαίωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, μετά τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, σε ερώτηση των δημοσιογράφων για το αν η Ελλάδα θα στείλει τις θέσεις της στην τρόϊκα. «Έχουμε ένα σχέδιο ολοκληρωμένο επί τη βάσει του οποίου πορευόμαστε, το σχέδιο τηρείται και νομίζω θα τηρηθεί και το χρονοδιάγραμμα όπως τα έχουμε πει» πρόσθεσε. 


Ο κ. Βενιζέλος είπε μάλιστα πως ένα κεφάλαιο του σχεδίου είναι να ολοκληρωθεί εμπροθέσμως η αναθεώρηση, το review της τρόϊκας, γιατί αυτή θέλουμε να είναι και η τελευταία εμφάνισή της. Συμπλήρωσε ότι οι εκπρόσωποι των δανειστών θα έρθουν στην Αθήνα το ταχύτερο, για την ολοκλήρωση της αξιολόγησης.

Για το ζήτημα των απολύσεων στο Δημόσιο, επισήμανε ότι το ΠΑΣΟΚ είναι ένα από τα δύο κόμματα που μετέχουν στην κυβέρνηση και οι θέσεις του λαμβάνονται πάρα πολύ σοβαρά υπόψη. Τόνισε ότι δεν μπορεί κάθε φορά να τίθεται υπό επανεξέταση το σχέδιο, το οποίο έχει διαμορφωθεί μετά από πολλή σκέψη και πολύ προσοχή και εμείς το εκτελούμε τώρα. 


Για το ζήτημα του ασφαλιστικού ο κ. Βενιζέλος ανέφερε ότι σε αυτό τον τομέα έχουν γίνει πολλά και ζήτησε να μη λησμονούνται οι διαρθρωτικές αλλαγές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: