Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΚΩΣΤΑΣ ΑΣΚΟΥΝΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΕΔΕ, Η ΧΑΡΟΥΛΑ ΟΥΣΟΥΛΤΖΟΓΛΟΥ ΣΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ.

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΑΣΚΟΥΝΗ
Εύκολη επικράτηση του ΠΑΣΟΚ έβγαλαν οι εκλογές για την ανάδειξη των μελών του διοικητικού συμβουλίου της ΚΕΔΕ, όπως έδειχναν και οι ισορροπίες που είχαν διαμορφωθεί στη γενική συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας. Με βάση τα αποτελέσματα νέος πρόεδρος της ΚΕΔΕ εκλέχθηκε ο δήμαρχος Καλλιθέας Κώστας Ασκούνης, 
ΧΑΡΟΥΛΑ ΟΥΣΟΥΛΤΖΟΓΛΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ
ενώ στους 13 δημάρχους που εκλέγει η παράταξη της πλειοψηφίας στο Δ.Σ. εξελέγη και η δήμαρχος Βέροιας Χαρούλα Ουσουλτζόγλου, μάλιστα στη 10η θέση. Στην ψηφοφορία συμμετείχαν συνολικά πέντε αυτοδιοικητικοί συνδυασμοί και μία ανεξάρτητη υποψηφιότητα.
Σε σύνολο 500 εγγεγραμμένων ψήφισαν 487 αιρετοί.Το Αυτοδιοικητικό Κίνημα (ΠΑΣΟΚ) έλαβε 255 ψήφους και 16 έδρες 13 δήμαρχοι, 3 δημοτικοί σύμβουλοι). Η Ανεξάρτητη Δημοκρατική Αυτοδιοικητική Κίνηση (ΝΔ) έλαβε 179 ψήφους και 11 έδρες. Η Δημοκρατική Αυτοδιοίκηση (ΔΗΜΑΡ) έλαβε 22 ψήφους και 2 έδρες. Η Αυτοδιοικητική Πρωτοβουλία (ΣΥΡΙΖΑ) έλαβε 17 ψήφους και 1 έδρα. Η Λαϊκή Συσπείρωση (ΚΚΕ) έλαβε 10 ψήφους και καμία έδρα. Ο ανεξάρτητος υποψήφιος Δ. Βουνάτσος, δήμαρχος Μυτιλήνης έλαβε 2 ψήφους. Την 31η έδρα καταλαμβάνει αυτοδικαίως ο δήμαρχος Αθηναίων Γ. Καμίνης.
Εντός των επόμενων δέκα ημερών θα συγκληθεί το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΔΕ προκειμένου να εκλέξει τον πρόεδρο, τους δύο αντιπροέδρους, τον γενικό γραμματέα καθώς και την Εκτελεστική Επιτροπή.

ΠΗΓΗ:ΕΠΕΑ ΠΤΕΡΟΕΝΤΑ epea.com.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: